1950 yılında Bartın’da doğdu. Trakya ve İstanbul Üniversitelerinden mezun oldu. 1965 yılında “ Ölümden Daha Büyük Şeyler Var ” adlı oyunla sahneye adım attı. Daha sonra “ Hava Parası ” ve “ Fare Kapanı ”nda oynadı. Pantomim sanatına 1966 yılında başladı. Ülke düzeyinde bu sanatın tanıtımına çalıştı. 1968 yılında Türkiye’de ilk kez çağdaş anlamda bir pantomim topluluğu kurdu. Birçok okul ve topluluklarda çalıştırıcı olarak bulunan sanatçının bugüne dek kurduğu topluluklar arasında, Tekstil Sanat Okulu Pantomim Oyuncuları, Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Pantomim Oyuncuları, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mim Tiyatrosu, İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Mim Tiyatrosu sayılabilir. İ.Ü. Fen Fakültesi Tiyatro Kolunda sanat yönetmeni ve Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübünde çalıştırıcı olarak görev aldı. Özel tiyatrolarda eğitmen ve oyuncu olarak çalıştı. Devlet Tiyatrolarında bir sezon oyuncu olarak görev aldı. Opera,bale ve sinema filmlerinde oynadı. Yurt içi ve yurt dışı bir çok ödüle sahip. Oyunları yerli ve yabancı televizyon kanallarında gösterildi. Dört yıl opera ve bale üzerine eleştiri yazıları yazdı. Çoğu sahnelenmiş yüze yakın kısa pantomim oyunu var.
1970 yılında “Boğaziçi Tiyatro Yarışması”nı düzenleyen organizasyon içinde bulundu. “ Kel Şarkıcı ” adlı oyunu yönetti. “ Biço ” Barış İçin Çocuk Oyuncuları’nı kurdu. Şehir Tiyatrolarında çalıştı. “ Yol Oyuncuları ” adlı topluluğun kuruluşunda bulundu. “ Kural ve Kural Dışı ”nda rol aldı. “ Kurtuluş Savaşı ” ve “ Köylerden Şehirlerden ” adlı oyunları yazdı ve yönetti. Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi’nde ve Sarıyer Halk Evi’nde eğitmenlik yaptı. Liselerarası Tiyatro Şenliğinde jüri üyesi olarak bulundu. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Nefesli Sazlar Orkestrasını “ Orkestra Şefi ” tiplemesiyle yönetti. Mozart’ ın yaşamını konu alan oyunda besteciyi oynadı. Yirmi yıla yakın tamamı sağır ve dilsizlerden oluşan Türk Sessiz Tiyatrosu’nun yazar ve yönetmenliğini yaptı. Topluluk için yazdığı, savaş karşıtı konulu “ Halay ” ve “ Utanç Lekesi ” adlı oyunları yurt dışında ödüller aldı. “ Halay ” TRT, BBC ve Japon televizyonlarında yayınlandı. “ Utanç Lekesi ” 1994 yılında İstanbul Devlet Tiyatrolarının aylık programlarında yer alıp, yıl boyunca oynadı. Bir çok ödülünün yanı sıra “ sağır ve dilsizlere yardımlarından ” ve “ amatör tiyatroya katkılarından ” ötürü birer plaketle onurlandırıldı. “ Beden Dili ” üzerine görsel ve eğitsel çalışmalar yaptı. “ Ekonomim ” adını verdiği hareketin ekonomik kullanımının örneklendiği bir gösteri sundu. Türkiye’ de ilk kez karikatür, şiir ve şarkıları sahne için biçimlendirip oynadı. Karikatür adına Salih Memecan’ın “ Kare Düşünce ” adlı çalışmasını biçimlendirdi. Oktay Akbal’ın aynı adı taşıyan kitabında yer alan, atom bombası nedeniyle ölüme giden Sadako Sasaki adlı Japon kızından yola çıkarak yazdığı ve yönettiği “Hiroşimalar Olmasın” adlı müzikli oyunu beş bin kişiye sunuldu. Ünol Büyükgönenç’in bestelerinden oluşan konserlerde “ Nazım Şarkıları ” na biçimsel eşlik etti. Hareket tiyatrosu örneği olarak koşullardan kaynaklanan suskunluğu “ Sese Dokunmak ” adlı oyununda ilk kez gerçekleştirdi. Şiirlerini ve metnini kendi yazdığı Kurtuluş Savaşı kadınlarını konu alan “ Kadınlarımız ” adlı bir oyunu var. Bir çok ilde “ Mimleşi ” adını verdiği söyleşilerde bulundu. Afife Jale Tiyatro ödüllerinin jürisinde yer aldı.
1980 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Opera ve Bale Anasanat Dallarında sanatçı öğretim görevlisi olarak mimik ve hareket derslerini vermektedir. “ Balede düşünce ve duygunun değişik koşullara göre biçimlendirilmesi ” konulu çalışmasıyla sanatta yeterlilik aldı.7 yıl konservatuvarda müdür yardımcılığı görevinde bulundu.” Müzik ve Bale İlköğretim Okulu” nu kurdu ve ilk müdürü oldu.İlköğretim ve lise yönetmeliklerini hazırladı ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan uygunluklarını aldı.” Tezsiz Yüksek Lisans” eğitimini açtı ve yürürlüğe soktu.Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip,İstanbul Üniversitesi bünyesinde ” Pantomim Sanat Dalı” nı kurdu. Tüm oyunlarını toplayacağı ve pantomim sanatının eğitimi ile ilgili iki kitap hazırlamaktadır.